Apparaten en accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bolognesesaus
1sa 15 dk
Komkommersalade met dille
10 dk
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 dk
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 dk
Gestoomde rijst
25 dk
Gekookte pasta
20 dk
Gekookte eieren
20 dk
Poedersuiker
5 dk
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1sa 20 dk
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1sa
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1sa 5 dk
Met honing geglazuurde wortelen
30 dk